Villa Segretto

Villa Segreto is een kaas van de boerderij met een mengsel van 7 geheimzinnige kruiden. Deze Hollandse belegen kaas krijgt door de toevoeging van peper, gember, komijn, nootmuskaat, kruidnagel, kaneel en kardamom een hele bijzondere smaak. Het voelt als een ware smaakexplosie op je tong, doordat je elke keer verrast wordt door de kruiden. Vandaar de naam Villa Segreto, wat geheim betekent in het Italiaans.
De kaas wordt in het Groene Hart gemaakt op een boerderij, waarbij de eigen kudde de melk verzorgt voor deze kaas. Volgens geheim recept van de kaasmaker ontstaat een bijzondere boerderijkaas die dankzij de verschillende kruiden de smaakpupillen doet sidderen. Vervolgens ligt de Villa Segreto 4 maanden te rijpen in het pakhuis onder de constante temperatuur en luchtvochtigheid. Daardoor ontwikkelt de smaak zich optimaal
Kruidige boerderijkaas

De Villa Roma is een jonge kaas van de boerderij. Circa 8 weken gerijpt, dus nog erg romig en zacht van structuur. Deze boerderijkaas is bereid met koemelk en heeft een toevoeging van diverse kruiden en specerijen: Fenegriek, prei, chili, knoflook, paprika en lavas! Dit zorgt voor een heerlijke, fris/kruidige smaak.
Italiaanse boerderijkaas

Een boerderijkaas gemaakt van gethermiseerde koemelk. Deze kaas heeft een heerlijke toevoeging van olijfjes, zongedroogde tomaatjes en een vleugje knoflook. Een echte topper onder de kruidenkazen! Circa 8 weken gerijpt, waardoor die nog bijzonder smeuïg en romig is.
Fenegriek kaas

De fenegriekzaadjes geven deze kaas een nootachtige smaak. Een heerlijke kaas gemaakt van gethermiseerde koemelk. De korte rijpingstijd van slechts 8 weken zorgt voor de zachte en romige smaak van deze boerderijkaas.
Peper paprika kaas

Deze heerlijke kruidenkaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk. Circa 8 weken gerijpt, wat zorgt voor een romige structuur en zacht zuivel. De toevoeging van peper, paprika, knoflook, ui en gember geeft dit kaasje een heerlijk pittig karakter!
Groene pesto kaas

De Villa Verde is een boerderijkaas met groene pesto, pijnboompitjes, fenegriek en een vleugje knoflook. Dankzij slechts 8 weken rijping is deze kaas nog bijzonder smeuïg. De groene kleur is een echte eyecatcher op je schap. Een heerlijke romige kaas met een kruidig karakter.
Rode pesto kaas

Deze prachtige rode boerderijkaas is een echte topper voor op de planken. Slechts 8 weken gerijpt, dus nog heerlijk romig en zacht van structuur. De toevoeging van rode pesto, fenegriekzaadjes en Italiaanse kruiden zorgt voor een bijzonder lekker pittig karakter!
Truffelkaas

Villa Truffo is een gethermiseerde kaas met Italiaanse zwarte truffel in het zuivel. De zwarte truffels komen uit de Italiaanse bossen van Monti Sibillini. De truffel is familie van de paddenstoel en heeft een bijzondere en uitgesproken smaak. De combinatie Hollandse kaas van de boerderij en de intense smaak van zwarte truffel is uitmuntend! Villa Truffo is bijzonder romig van structuur dankzij de korte rijpingstijd (8 weken), maar uitgesproken qua smaak dankzij de stukjes truffel! Een echte luxe kaas van de boerderij.
Mosterdkaas

Een jong belegen kaas van de boerderij, gemaakt van gethermiseerde koemelk, die bijzonder smaakvol is dankzij de toevoeging van mosterdzaadjes, mierikswortel en ui. De Villa Moutarde heeft 8 weken liggen rijpen in ons pakhuis, dus is nog bijzonder romig.
Brandnetelkaas

Een authentieke boerderijkaas met brandnetel, bieslook, peterselie, ui en knoflook. Echt een heerlijke combinatie! Deze kaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk. De Villa Ortica heeft circa 8 weken liggen rijpen op houten planken in ons kaaspakhuis. Dit zorgt voor de uitzonderlijke smedigheid.
Pittige rookkaas

De Villa Chili Fumé is echt een hele bijzondere kaas. Dit is namelijk een boerderijkaas die gerookt is en met een pittig smaakje dankzij de chilipepers! Bereid met gethermiseerde koemelk. Circa 8 weken gerijpt. Lekker zacht en romig van structuur en pittig en vol van smaak.
Notenkaas

De Villa Nutmix is een echte topper. Deze boerderijkaas valt namelijk erg in de smaak bij iedereen. Een heerlijke romige boerderijkaas, gemaakt van gethermiseerde koemelk. Slechts 8 weken rijping was er nodig om tot deze sublieme smaak te komen. Bijzonder zacht en romig van structuur. Dankzij de rijke mix van walnoot, hazelnoot en fenegriek heeft deze boerderijkaas een rijke notensmaak!
Villa Bleu

Een blauwschimmel kaas van Hollandse bodem. Dit is een heerlijke kaas met blauwschimmel aderen. De smaak en textuur is zeer romig met een lichte pittigheid.
Tip: Verwerk de Villa Bleu in een kaasfondue of een lekkere lasagne!